VELKOMMEN TIL VILLAHYDRA - FERIEBOLIG I GRÆKENLAND

Information & Reservation

Mette & Ioannis Roussis

+45 2282 0434

roussis@mail.dk

Hvor er Hydra ?

Se større kort her

Privat feriebolig i Grækenland på Leonard Cohens græske ø !

Øen Hydra er en perle blandt de saroniske øer, som ligger 1½-2 timers sejlads fra Athen, tæt på kysten til Peloponnes. Hydra er et af de få steder i Europa, hvor biler er forbudt ! En ganske unik oplevelse, som også byder på autentisk græsk bondekøkken, dejligt havne- og cafémiljø, munke- og nonneklostre, vandreture i bjergene eller på smukke brostensbelagte gader, strandture, snorkeldykning, mange små butikker (tøj, smykker, kunsthåndværk) og små fiskerlejer. 

Bo i en familievenlig og veludstyret feriebolig og oplev en i særklasse idyllisk og smuk ø, bil- og scooterfri, afslapning og afstressning garanteret ! Kombinér evt. med Athen, Peloponnes og nabo-øer !

Vi formidler udlejning af græsk feriebolig på 100 kvm med balkon og stor terrasse, 360 graders udsigt til bjerge, landsbyen, og kig til havet og Peloponnes. Her venter en ægte, græsk oplevelse !

AKTUEL INFO:

Øen Hydra er fuldstændigt vaccineret og er dermed rimelig sikker at færdes på. For aktuelle Corona-rejseregler henvises til Udenrigsministeriet. 

VILLAHYDRA I 2021:

September: ledigt fra 1/9 - 15/9.

Oktober: ledigt fra 5/10. EFTERÅRSFERIEN ER PT. LEDIG PGA. AFBUD.  

VILLAHYDRA I 2022:

Påskeferie: booket

Skolernes sommerferie: uge 27+28 er booket. Samt uge 29 eller 30.

Efterårsferie: booket

Terrasse ved huset på Hydra - med citrontræ

Se en dejlig video fra Hydra på en varm sommerdag !