Velkommen til VillaHydra - feriebolig i Grækenland

Information & Reservation

METTE & IOANNIS ROUSSIS

TEL. +45 2282 0434

EMAIL: roussis@mail.dk

Hvor er Hydra ?

Se større kort her

Ægte græsk idyl ! - Privat feriebolig i Grækenland

Øen Hydra er en perle blandt de saroniske øer, som ligger 1½-2 timers sejlads fra Athen, tæt på kysten til Peloponnes. Hydra er et af de få steder i Europa, hvor biler er forbudt ! En ganske unik oplevelse, som også byder på autentisk græsk bondekøkken, dejligt havne- og cafémiljø, munke- og nonneklostre, vandreture, strandture, snorkeldykning, mange små butikker (især tøj og smykker) og små fiskerlejer.

Bo i en veludstyret, nyere feriebolig og oplev en i særklasse idyllisk og smuk ø, bil- og scooterfri, afslapning og afstressning garanteret ! Kombinér evt. med Athen, Peloponnes og nabo-øer !

 

Vi formidler udlejning af græsk feriebolig af høj standard, med balkon/terrasse og 360 graders udsigt til bjerge, landsbyen, fastlandet og kig til havet og Peloponnes. Kan du selv bestille flybillet, og tør du lidt på egen hånd, så venter en ægte, græsk oplevelse !

AKTUEL INFO - 2018 BOOKINGER:

100 kvm hus:  Påskeferie (uge 13): optaget. Optaget i uge 27-28-29-30-31.

50 kvm lejlighed: Ledig i påskeferien. Optaget i uge 27-28-29. 

Bemærk: græsk påske er i uge 14. Hydra Trail Run - cross country løb i bjergene - er 30-31 marts. 

Vi kan evt. henvise til andre overnatningsmuligheder i uger, hvor vi er optagede: et andet dansk-ejet hus på Hydra med 4 sovepladser eller græsk-ejet hus med 4 sovepladser med god beliggenhed. Forhør nærmere.

 

Terrasse ved huset på Hydra - med citrontræ

 

Hydra blev i 2014 kåret som nr. 11 blandt verdens Top 12 smukkeste øer (most scenic islands) af CN Traveller, et stort amerikansk rejse-tidsskrift !

Billige flybilletter til Grækenland - Flere muligheder - www.ticket2travel.dk