VILLAHYDRA - PRIVAT FERIEBOLIG PÅ HYDRA -

LEONARD COHENS GRÆSKE PARADIS

Vort hus på Hydra består af 3 lejligheder, som er permanent udlejede, samt hele øverste del af huset på 100 kvm, som er vores græske hjem og som vi også udlejer til gæster. Her er balkon med skøn udsigt og separat terrasse ved siden af huset. Udlejes hele året.

Om ferieboligen (op til 6 sovepladser):

Ferieboligen på 100 kvm har 360 graders udsigt til bjergene, klostre og andre dele af øen, og "hav-kig" fra et af rummene. Der er et forældre soveværelse med dobbeltseng, et børneværelse med 3 senge, og et lille rum med sovesofa. Børneværelset rummer en del legetøj, som gerne må benyttes. Stort badeværelse med bruser og vaskemaskine. Fuldt udstyret køkken med komfur med varmluftsovn, dansk kaffemaskine, mikro-ovn, opvaskemaskine, bordgrill, udendørs-grill (man køber selv grillkul), osv. Stor stue med spisebord, lædersofa, TV med dvd og playstation (PS2 med spil). Radio med CD-afspiller. Trådløst internet.

Småbørn/babyer: er velkomne, trappen kan spærres med en tremmedør. Vi har baby-gæsteseng, baby-badekar, skiftepude og Handy Sitt, som evt. også kan medbringes på restaurant.

Der er klima-anlæg i soverummene. Håndklæder og sengetøj findes i lejligheden og skal altså ikke medbringes hjemmefra.

Udgang til balkon med markise og en fantastisk udsigt og adgang til stor terrasse ved siden af huset, som man kan opholde sig på hele dagen - både til morgenmad, solbadning, afslapning, aftensmad og grill.

Se Priser og Reservation.

Privat feriebolig i Grækenland

VillaHydra er et familie-ejet hus, som blev færdigbygget i 2004. Der er skodder for alle vinduer, og flisebelagte gulve overalt. Køkken er holdt i dansk stil, dvs., at det er fuldt udstyret og har et "rigtigt" komfur. Filter-kaffemaskine. 

Der er markiser over balkon / terrasse, sådan at man kan opholde sig på balkon / terrasse på alle tidspunkter af dagen.

Eftersom VillaHydra ligger et stykke væk fra havnen, så er der en dejlig ro, som kun forstyrres af muldyr, bjerggeder og de lokales daglige hilsener til hinanden. I VillaHydra bor man blandt de lokale !

Der er ialt 4 lejligheder, hvoraf tre er udlejet til rolige grækere på langtidsbasis.

Afstanden til havnen, butikker og caféer er 10-20 min. opad og 5-10 min. nedad. Eller 5-700 meter. Man går meget på Hydra og en taxa er enten en båd eller et muldyr. Huset ligger perfekt placeret i forhold til øens vandreruter, som næsten alle passerer forbi eller udspringer fra det område, huset ligger i.

Hydra tilbyder autentiske græske oplevelser, godt og varieret græsk bondekøkken, ro, afslapning, idyl, skønt badevand og smukke udsigter overalt. Der er ingen charterturisme på øen og ca. halvdelen af turisterne er grækere.

Læs mere om øen Hydra.

Frugthave og urter:

Foran huset findes en lille frugthave med oliventræ, citrontræ, mandeltræ, figentræ, granatæble-træ. Her bor også en græsk landskildpadde. På bjergskråningerne tæt på huset findes vildtvoksende timian, oregano og kamille.