VILLAHYDRA - privat feriebolig på bilfrie Hydra          - en autentisk og smuk græsk ø

græsk feriebolig privat udlejning Greek holiday home

VillaHydra er et familie-ejet hus, som blev færdigbygget i 2004. Her bor du helt blandt lokale grækere - tæt på bjergene og vandrestier og med skøn udsigt.

Ved husets nordside findes en terrasse, som kan benyttes af husets gæster. Sol om morgenen og indtil ved 13-14tiden, og derefter skygge (som er nødvendigt om sommeren). Foran huset har vi en lille balkon - også med markise, så man kan opholde sig på balkonen hele dagen. Der er skodder for alle vinduer, og flisebelagte gulve overalt. Der er ialt 4 lejligheder, hvoraf tre er udlejet til rolige grækere på langtidsbasis.

 

Eftersom VillaHydra ligger et stykke væk fra havnen (ca. 500 m), så er der en dejlig ro, som kun forstyrres af muldyr, bjerggeder og de lokales daglige hilsener til hinanden. 

Afstanden til havnen, butikker og caféer er 10-20 min. opad og 5-10 min. nedad. Eller ca. 500 meter i fugleflugtslinje. Man går meget på Hydra og en taxa er enten en båd eller et muldyr. Huset ligger perfekt placeret i forhold til øens vandreruter, som næsten alle passerer forbi eller udspringer fra det område, huset ligger i.

Hydra tilbyder autentiske græske oplevelser, godt og varieret græsk bondekøkken, små butikker med smykker, kunsthåndværk og tøj; ro, afslapning, idyl, skønt badevand og smukke udsigter overalt. Der er ingen charterturisme på øen og ca. halvdelen af turisterne er grækere.

Læs mere om øen Hydra.

Om ferieboligen (op til 6 sovepladser):

Ferieboligen på 100 kvm har 360 graders udsigt til bjergene, klostre og andre dele af øen, og "hav-kig" fra et af rummene. Der er et forældre soveværelse med dobbeltseng, et børneværelse med 3 senge, og et lille rum med sovesofa. Børneværelset rummer en del legetøj, som gerne må benyttes. Stort badeværelse med bruser og vaskemaskine. Fuldt udstyret køkken med komfur med varmluftsovn, dansk kaffemaskine, mikro-ovn, opvaskemaskine. Bordgrill og udendørs-grill (man køber selv grillkul) til terrassen. Stor stue med spisebord, lædersofa, TV med dvd og playstation (PS2 med spil). Radio med CD-afspiller. Trådløst internet (gratis).

Småbørn/babyer: er velkomne, trappen kan spærres med en tremmedør. Vi har baby-gæsteseng, baby-badekar, skiftepude og Handy Sitt, som evt. også kan medbringes på restaurant.

Der er klima-anlæg i soverummene. Håndklæder og sengetøj findes i lejligheden og skal altså ikke medbringes hjemmefra.

Udgang til balkon med markise og en fantastisk udsigt og adgang til stor terrasse ved siden af huset, som man kan opholde sig på hele dagen - både til morgenmad, solbadning, afslapning, aftensmad og grill.

Se Priser og Reservation.

Frugthave og urter

Foran huset findes en lille frugthave med oliventræ, citrontræ, mandeltræ, figentræ, granatæble-træ. Her bor også en græsk landskildpadde. På bjergskråningerne tæt på huset findes vildtvoksende timian, oregano og kamille.

Hydra tilbyder autentiske græske oplevelser, godt og varieret græsk bondekøkken, små butikker med smykker, kunsthåndværk og tøj. Her er ro, afslapning, idyl, små strande med skønt badevand og smukke udsigter overalt. Der er ingen charterturisme på øen og ca. halvdelen af turisterne er grækere.