Vi har igennem årene haft mange tilfredse gæster og her er et udpluk fra gæstebogen:

Wauv!! Når ordene ikke slår til. Sikke et fantastisk sted og hvor har vi nydt at tiden har været skruet tilbage :) De-stress på skønneste smukkeste vis.. Grænser er blevet overskredet med bl.a. klippespring og blækspruttesmagning. Livet i det fantastiske hav er blevet udforsket osv. Rig på oplevelser og fornyet familietid, slutter vores ferie på Hydra. 

Familien Røjbæk Lundbak, juli 2019, 2 voksne og 4 børn

 

Det har været en helt fantastisk tur de unge fik mig med på. Jeg synes jeg som 75-årig har oplevet meget, men det her slår alt. Sikke en ro, sikke en natur og sikke et dejligt hus, det hele indbyder kun til afslapning. Tak for lån af jeres dejlige hus.

Margit, 75, oktober 2014, på ferie med datter, svigersøn og 3 børnebørn

 

I am absolutely in love with Hydra and with VillaHydra. Tomorrow is my last day at this serene getaway, and I am already plotting a return. When I was researching Hydra, most guidebooks and travel websites suggested that 2 or 3 days would be sufficient. I have been here for six days and am still discovering beautiful new sights ! Todays long slow walk from the harbour to the beaches of Kaminia, Vlichos and Palamidas was perhaps the most beautiful walk I have ever taken, though the one up to Prophet Ilias monastery might also take that honor. Just getting lost in the tumble of steps and lanes of Hydra town has been enough to keep me happy. So beautiful ! At the end of the day, it has been so wonderful to sit on the balcony watching and listening to nightfall descend. The sounds of birds and insects, roosters crowing, horses neighing and donkeys braying as they clip-clop by have soothed me so.... 

Greg Stroupe, US-citizen, resident of Seoul, July 2014

 

Vi er en familie på 4, to børn på 14 og 16 år og to voksne. Vi har tilbragt en uge på den smukke ø, Hydra. Ferien har været over al forventning, og der har virkelig været en smuk og anderledes natur..

Birgit, Piet, Dagmar og Berta, Nivå, Danmark, sommer 2012.

 

Vi må også slutte os til koret af begejstrede. Efter græsk ø-hop i 2 uger endte vores ferie her i Villa Hydra. Vi har nydt at kunne være os selv og tilbringe timer med ingenting og alting. Særligt har vores lille balkon/terrasse været skøn henunder aften, hvor vi har kunnet sidde ude og nyde udsigten.

Vores favorit (strand) er klart Bisti, som byder på stilhed i kombination med smukheden af en lille bugt, hvor man kan snorkle og der er også en lille grotte..

Morten, Arendse, Alvilda og Esmaralda, Kgs. Lyngby, Danmark, sommer 2012.

 

Vi har været på klostervandringer i bjergene. Det kan anbefales. Udsigten er storslået og turene til de 5 klostre nær Villa Hydra er "en messe værd".

Birthe D. og Morten S. Hansen, Næstved, Danmark, sommer 2012.

 

Så er det i morgen vi forlader vores lille refugium her på Hydra. Vi har simpelthen mest slappet af og nydt strandlivet. Med to mindre børn har det været fantastisk med så meget plads i huset og her har vi tilbragt formiddags- og aftentimerne. Smuk udsigt !........................Vi har haft masser af varme og mange gode oplevelser med øens venlige indbyggere. Grækerne er glade for børn og i det hele taget søde og rare !

Søren, Pia, Valdemar og Thorbørn, Danmark, sommer 2012.

 

Hydra har budt på spændende kulinariske oplevelser, hvor især "Christina's" har vundet en stor plads i vore hjerter med sin meget hjertelige betjening og udsøgte græske køkken.

Tak for en skøn ferie - vi vender tilbage ! (I skal være velkomne - hilsen fra "redaktøren")

Karin, Jens, Julius og Clara, Rønne, Bornholm, Danmark, sommer 2012

 

I can honestly say that I have never been sad to leave a place until now. Thank you for allowing us to stay at Villa Hydra. We could not have asked for a more comfortable base from which to explore Ydra.

Nicole & Jeremy Prestholdt, San Diego, California, Spring 2012

 

Det bedste jeg har smagt på ferien er mousakka !

Hilsen Laust. Ps. Love Hydra og mousakka

Ja, han er faldet for den græske mad min sønnike i så høj grad, at han fik Christina til at ændre på menuen... Han har med stor forundring konstateret, at grøntsager faktisk kan smage helt fantastisk !

Ulla, Sigrid og Laust, Aalborg, Danmark, sommer 2011

 

Middelhavets Anholt.......Nogle vil muligvis mene, at det er helligbrøde at sammenligne Hydra med Anholt, men der er væsentlige lighedspunkter - køretøjerne undtaget - du kan nemlig ikke andet end slappe af... !

Hanne og Lars, Danmark, sommer 2011

 

Søndag morgen - sidder her på altanen og nyder den fantastiske stilhed og kirkeklokker. Imorgen skal vi hjem igen til hverdagen, men opholdet her har været fantastisk - vi kom for at slappe af, og det har vi gjort i fulde mål. Her er man i stand til fuldstændigt at glemme hverdagens små problemer.

Jørn og Grethe, Ry, Danmark, 2010

 

Skal vi fremhæve noget specielt, så må det være rammen, nemlig denne dejlige lejlighed ! Her har vi nydt at være, har spillet spil, læst og børnene har elsket at gå på opdagelse i børneværelset og har brugt timer derinde - tak for lån !!!

Line, Tina, Jonas, Anna, Skovby-Galten, Danmark, 2009

 

Det har været 11 skønne dage på Hydra, som virkelig er indbegrebet af en stressfri ø - man får det indtryk, at livet her leves i et helt andet tempo uden det stress mange af os kender derhjemme fra !

Søren og Hanne, Ertebølle, Danmark, 2008

 

I morgen skal vi videre og fortsætte ferien. Opholdet her i Villa Hydra har været den perfekte start - vi har nydt det i fulde drag. Vi ankom trætte sent søndag aften, men det var nemt at finde frem til huset. Det har været ren luksus at have så meget plads til rådighed, og Sidsel og Johan har nydt, at de måtte låne jeres ting - tak for det.

Atmosfæren her på Hydra forekommer os ganske unik.... og som Johan på 5 år spurgte: "Er det her virkeligheden?"

Hans Ulrik, Mette, Johan, Sidsel, Danmark, 2007

 

At spise her på Hydra er bare skønt, vi har haft mange lækre oplevelser med masser af fisk og store græske salater. Spændende har det også været at gå til slagteren og købe friskt kød og kylling - super lækkert !

Tommy, Tine og Simone, Aarhus, Danmark, 2005