VELKOMMEN TIL VILLAHYDRA - PRIVAT FERIEBOLIG I GRÆKENLAND

Flyv til Athen, sejl med flyvebåd 1½ time til Hydra. Familievenlig bolig på 100 kvm, terrasse, balkon. Skøn 360 gr. udsigt til landsbyen og bjergene. Leonard Cohens græske paradis. Bil- og scooterfri. Ægte græsk bondekøkken. Skønne små strande. Vandreture i bjergene. Masser af butikker, caféer og restauranter. Total stressfri zone. En taxa er en båd eller et muldyr.

Information & Reservation

Mette Roussis.

Tel. +45 2282 0434.  Email: metteroussis@gmail.com

Hvor er Hydra ?

Se større kort her

Øen Hydra er en perle blandt de saroniske øer, som ligger 1½-2 timers sejlads fra Athen, tæt på kysten til Peloponnes. Hydra er et af de få steder i Europa, hvor biler er forbudt ! En ganske unik oplevelse, som også byder på autentisk græsk bondekøkken, dejligt havne- og cafémiljø, munke- og nonneklostre, vandreture i bjergene eller på smukke brostensbelagte gader, strandture, sejlture rundt om øen, snorkeldykning, mange små butikker (tøj, smykker, kunsthåndværk) og små fiskerlejer. 

Kombinér evt. med Athen, Peloponnes og nabo-øer.

VILLAHYDRA 2024:

Påskeferie (dansk påske): optaget 

Skolernes sommerferie: ikke ledige uger. 

Uge 42 (2024): optaget.

Påskeferie i 2025: optaget.

 

I tilfælde af, at huset er optaget, kan vi i juli-august måned formidle kontakt til en anden feriebolig på Hydra. Kontakt os for mere information.

Terrasse ved huset på Hydra - med citrontræ